VELKOMMEN TIL RESTAURANT FRKSBRG

Restaurant Frksbrg er kombineret restaurant og selskabslokaler, placeret midt på Frederiksberg Rådhusplads, kun 10 min fra Københavns centrum. Køkkenet byder på retter inspireret af det danske og franske køkken. Menukortet er baseret på sæsonens friske danske råvarer.

Restaurant Frksbrg drives af Michel og Maria Zangrando. Michel har arbejdet i restaurationsbranchen i mere end 25 år.

SELSKABER

Restaurant Frksbrg er beliggende i nyrenoverede, historiske lokaler under Frederiksberg rådhus, hvor de danner de perfekte rammer for både store og små selskaber og arrangementer.

Til større selskaber er der mulighed for at leje hele restauranten hvor der er plads til over 100 mennesker. For mindre selskab er der også mulighed for at leje Borgmesterstuen, vores private dining room, der har plads til ca 25 gæster.

FREDERIKSBERG BRYGGERI

Udover restauranten huser lokalerne også Frederiksbergs lokale øl bryggeri. Bagerst i køkkenet bliver der dagligt brygget øl i allerhøjeste kvalitet med udgangspunkt godt håndværk, viden og nysgerrighed. Frederiksberg Bryghus tilbyder ølsmagning i samarbejde med Restaurant Frksbrg og der er jævnligt mulighed for at deltage i events hvor øl og mad går op i en høj enhed.

FREDERIKSBERG DESTILLERI

Frederiksberg Destilleri holder til bagerst i rådhuskælderen hvor de producerer deres egen, fantastiske gin!

Destilleriets Geranium Gin har vundet adskillige priser – ikke mindst prisen som verdens bedste gin. Bag Frederiksberg Destilleri står gineksperten Henrik Hammer.

VORES GÆSTER

Se hvad vores gæster siger HER